Over ons

Over Italieboeken.nl

Even een klein stukje over ons, “Su di noi” in het Italiaans. Ook een heel mooi nummer van Pupo als je van Italiaanse muziek houdt. Wij zijn de beheerders van deze site en hebben Italiaanse roots en komen al vanaf onze geboorte in Italië. Vanuit onze achtergrond schrijven we blogs over alles wat er in Italië speelt, en wat er zo interessant is aan Italië. Dat het mooi is weten we allemaal wel, maar wij willen met onze blogs meer de in en outs over dit mooie land vertellen.

De blogs die we maken, zijn vanuit onze ervaring en eigen beleving gemaakt. Door onze originele artikelen en foto’s te publiceren willen we graag meerdere mensen bereiken die net als ons dit mooie land waarderen.

Graag willen we jullie dan ook meenemen naar dit prachtige land om te genieten van alles wat Italië te bieden heeft.

De oprichters

Over ons

Wij, Susanna en Nunzio Napolitano, zijn de oprichters van italieboeken.nl, en hebben onze roots in Italië liggen. Opgegroeid in Nederland, maar heel wat keren naar Italië gereisd. Susanna woont er al sinds 12 jaar, en is als local dicht bij de bron. De website is nog jong, maar zal snel groeien.

Wij houden van Italië, maar dat wil niet zeggen dat we alles maar schrijven om het maar zo mooi mogelijk te houden. Wij schrijven vanuit een Nederlandse invalshoek, aangezien wij ook in Nederland zijn opgegroeid.

Wat we ook vooral proberen te doen is om over onderwerpen te schrijven die niet zo bekend zijn en/of onderbelicht zijn. Over de bekendere dingen in Italië is al genoeg geschreven, en we denken dan ook dat daar genoeg blogs en websites van zijn.

Jij, de lezer

Wij vinden het belangrijk dat jij alle informatie die je nodig hebt op deze website kunt vinden. Jij, de lezer, bent de hoogste prioriteit. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om jou de best mogelijke website ervaring te geven. 

Vragen, suggesties of opmerkingen zijn altijd welkom! Je kunt ons bereiken via het contact-formulier onder de menu-tab “Contact”.

Ons verdienmodel

We geven jou graag deskundig en gratis advies. Dit is mogelijk omdat we per verkochte product op deze website een kleine commissie verdienen. Geen zorgen, hier betaal jij niks extra’s voor! Op deze manier houden we het platform in de lucht en kun jij gebruik blijven maken van onze expertise. 

Belangrijk om te weten: de commissie die we verdienen heeft geen enkele invloed op ons onbevooroordeelde advies. 

Samenwerking

Input van andere bloggers is altijd welkom, Italieboeken.nl staat altijd open voor samenwerkingen. Mocht jij nog ideeën hebben, laat het ons weten.